Σάββατο, Ιούνιος 22, 2024
email: gsaekkomo@sch.gr | Τηλ: 2531081505 & 2531081507

IMG 3356 3500x3500

eclass

Facebook  insta2

Ζητούνται μαθητές μαγειρικής τέχνης (4 άτομα) και ζαχαροπλαστικής (2 άτομα) για πρακτική άσκηση στο ξενοδοχείο Λαγόμανδρα Χαλκιδικής.
Παρέχονται διαμονή, διατροφή και μισθός 800,00€.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6948001308

Το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων με Αναπηρία Κομοτηνής αναζητά καταρτιζόμενους που θέλουν να πραγματοποιήσουν την Πρακτική τους Άσκηση. Συγκεκριμένα:
 • Βοηθός Φυσιοθεραπευτή, τρία (3) άτομα
 • Μάγειρες, Δύο (2) άτομα

Πληροφορίες: email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / τηλ: 2531352010


Η εταιρία Κώστενιδου Μαστιγοπουλου Ο.Ε. Μάρκου Μπότσαρη 68 ενδιαφέρεται για κοπέλα που να κάνει μανικιούρ πεντικιούρ για προσληψη. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531 084414

Η επιχείρηση ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αναζητά να προσλάβει ΒΟΗΘΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
 • Συνέπεια και επαγγελματισμός 
 • Ομαδικό πνεύμα εργασίας
 • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη
ΠΑΡΟΧΕΣ
 • Θέση πλήρους απασχόλησης
 • Μισθός αναλόγως προσόντων
 
Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση/πληροφορία στην διάθεσή σας στο τηλ. 25310-27572
(ΔΕ-ΠΑ 10:00-14:00)

Το κατάστημα Ελληνική Σπιτική Κουζίνα που βρίσκεται στην Σοφοκλέους Κομνηνού 17 στην Κομοτηνή επιθυμεί να απασχολήσει στη θέση μάγειρα-σα ή βοηθό για προετοιμασία, σαλάτες κ.α.
Ανδρώνης Δημήτρης τηλ. 2531080012 κιν. 6972028765.


Ζητούνται 2 μαγειριές για εργασία, τηλέφωνο επικοινωνίας 6984832200 Κ.ελενη


Το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΠΑΜΘ αναζητά άτομα για Πρακτική Άκσηση στις παρακάτω ειδικότητες:

 • Βοηθός Νοσηλευτικής Ατόμων με ειδικές παθήσεις, τρία (3)
 • Μάγειρες, δύο (2)
 • Διοικητικού - Διαχείρισης υλικού, δύο (2)
 • Φύλακες, δύο (2)
 • Πληροφορικής, δύο (2)

Διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης στα Atlantica ξενοδοχεία:

 • Κουζίνα
 • F&B service (bars & εστιατόρια)

Οι διαθέσιμοι προορισμοί είναι: Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Κρήτη, Ρόδος και Κως.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προωθήσουν το βιογραφικό τους στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 


Αναζητείται άτομο για πρακτική στην πιτσαρία ragazzi στην διεύθυνση Βασιλέως Γεωργίου 3 Κομοτηνή.
Στοιχεία επικοινωνίας υπεύθυνου: Μουσκοιδης Ηρακλής
Τηλέφωνο: 6832520125
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης στα Atlantica ξενοδοχεία:

 • Κουζίνα
 • F&B service (bars & εστιατόρια)

Προσφέρονται:

 • Μισθός πρακτικής 700€
 • 4 ρεπό /μήνα
 • Οδοιπορικά: ως 150€ και για τις διαδρομές
 • Bonus ολοκλήρωσης πρακτικής: 100€
 • Δυνατότητα εργασίας ως επαγγελματίας πριν και μετά του διαστήματος της πρακτικής άσκησης
 • Δωρεάν διαμονή
 • Δωρεάν λινά
 • Δωρεάν 3 γεύματα καθημερινά στο εστιατόριο προσωπικού
 • Δωρεάν παραλαβή και μεταφορά προς το ξενοδοχείο κατά την άφιξη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προωθήσουν το βιογραφικό τους στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Maria Koutrouli


Η Aegeo Spas, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία διαχείρισης κέντρων ευεξίας εντός ξενοδοχειακών μονάδων 4* και 5*, με δραστηριότητα σε πάνω από 300 σημεία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια, επιθυμεί να βρει:

 • σπουδαστές/φοιτητές σας για πρακτική άσκηση (ΕΜΜΙΣΘΟΙ) από όλες τις σχετικές ειδικότητες της αισθητικής και φυσιοθεραπείας (βοηθός φυσιοθεραπευτή, τεχνικός αισθητικής και μακιγιάζ, τεχνικός αισθητικής ποδολογίας κτλ)
 • αποφοίτους για εργοδότηση από τις ειδικότητες από όλες τις σχετικές ειδικότητες της αισθητικής και φυσιοθεραπείας (βοηθός φυσιοθεραπευτή, τεχνικός αισθητικής και μακιγιάζ, τεχνικός αισθητικής ποδολογίας κτλ) για τη σεζόν 2023 σε Κρήτη, Κυκλάδες, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Χαλκιδική, Πόρτο Χέλι, Θάσο και Κύπρο.

Πληροφορίες θα βρείτε στα παρακάτω λινκ:


Το ξενοδοχείο Mediterranean Village Hotel and Spa στην παραλία της Κατερίνης aναζητά σπουδαστές μαγειρικής, ζαχαροπλαστικης και εστιατορικής τέχνης οι οποίοι θέλουν να κάνουν την Πρακτική τους Άσκηση φέτος το καλοκαίρι. Η επιχείρηση προσφέρει διαμονή ανά δύο άτομα, διατροφή, πενθήμερο και οκτάωρο, πλύση των στολών και των προσωπικών ρούχων.
Τα τμήματα που λειτουργούν είναι: πρωινά, ζέστη κουζίνα, κρύα κουζίνα, εστιατόριο σνακ και αλά καρτ, αίθουσα εκδηλώσεων, αρτοποιείο και ζαχαροπλαστειο και show cooking.
Η αμοιβή είναι αυτή που προβλέπει ο νόμος και για τα ιδιωτικά ΙΕΚ. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6977868592

Θέσεις απασχόλησης που προέκυψαν από την Ημέρα Καριέρας του ΔΙΕΚ Ρεθύμνου:

http://www.iekreth.gr/2022/12/2023.html


Το ξενοδοχείο Akrolithos Luxury Suites  στα Φλογητά Χαλκιδικής απαρτίζεται από 9 αυτόνομες σουιτες, χώρο ευεξίας, πισίνες και εστιατόριο. Αναζητά ενεργητικούς και ενθουσιώδεις μαθητές για την στελέχωση της ομάδας του για την σεζόν 2023 στις εξής ειδικότητες:
μαγειρική,
φιλοξενία,
φυσιοθεραπεία.
 
Η σεζόν για το ξενοδοχείο μας διαρκεί από 20/5 έως 10/10 και παρέχεται διαμονή και διατροφή (σε δίκη σας σουίτα), όμορφο περιβάλλον, πολύ καλές συνθήκες εργασίας και σαφώς όλα τα νόμιμα όπως ορίζονται από τον νόμο αλλά και μπόνους επιβράβευσης κατόπιν αξιολόγησης από τους πελάτες.  
 
Πληροφορίες στην ιστοσελίδα: https://akrolithosluxurysuites.gr/ και στο τηλέφωνο: 6970126566
Χατζηκωνσταντίνου Γιάννης

Ο όμιλος ξενοδοχείων Ionian Hotels ψάχνει για μαθητές στις θέσεις πρακτικής στις ειδικότητες:
1. Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης - Αρχιμάγειρας (chef) και
2. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας για τα ξενοδοχεία του σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο.
Επικοινωνία και βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το ξενοδοχείο Amazon Resort & Spa 5* στο νησί της Μυκόνου αναζητά άτομα για εργασία σε όλα τα πόστα.
 

Ο όμιλος Aldemar Resorts, σας προσκαλεί να ξεκινήσετε την καριέρα σας και να εργαστείτε επαγγελματικά, για τη σεζόν 2023 στα ξενοδοχεία του Ομίλου και συγκεκριμένα: στην Κρήτη (Λιμένας Χερσονήσου) στο Knossos Royal***** Beach Resort και στη Δ. Πελοπόννησο (Πύργος Ηλείας) στο Olympian Village***** Beach Resort, δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Οι θέσεις αφορούν στα τμήματα:
Food & Beverage 
(Barista, Βοηθός Σερβιτόρου, Σερβιτόρος σε Eστιατόρια & Μπαρ)
Rooms Division 
(υπαλ. Υποδοχής, Guest Relations officer, υπαλ. Κρατήσεων, Beach Boy)

Η εταιρεία μας προσφέρει:
• Διαμονή σε δωμάτιο προσωπικού ή μετακίνηση με το λεωφορείο προσωπικού
• Γεύματα στο εστιατόριο προσωπικού
• Στολή εργασίας
• Επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας
• Προοπτική εξέλιξης και επαγγελματικής ανέλιξης

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, με πρόσφατη φωτογραφία, αναφέροντας τη θέση και τον προορισμό που σας ενδιαφέρει, στη διεύθυνση: 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ο Όμιλος KIPRIOTIS HOTELS μέλος του ξενοδοχειακού Ομίλου Hotel Brain Group, διαθέτει πέντε ξενοδοχεία (5* & 4*) στην περιοχή Ψαλίδι της Κω και αναζητά σπουδαστές τουριστικών σχολών που θέλουν να πραγματοποιήσουν την Πρακτική τους Άσκηση.

Οι παροχές που σας προσφέρουμε συμπυκνώνονται στα παρακάτω:
- Διαμονή σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια και διατροφή σε οργανωμένα εστιατόρια προσωπικού.
- Το επίδομα πρακτικής άσκησης καταβάλλεται όπως καθορίζεται στην ισχύουσα νομοθεσία.
- Σε περίπτωση που χρειαστεί να εργαστείτε επιπλέον ημέρες ή ώρες και το επιθυμείτε, πληρώνεστε εξτρά σύμφωνα με το παραπάνω επίδομα.
- Με το πέρας της πρακτικής σας και μετά από θετική αξιολόγηση των προϊσταμένων σας, σας προτείνεται η συνέχιση της καριέρας σας στα ξενοδοχεία του Ομίλου.

Μπορείτε να αποστείλετε τα βιογραφικά σας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2242057011.

Με εκτίμηση
Γεώργιος Παπαδάκης
Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού
Kipriotis Hotels μέλους του ομίλου Hotel Brain Group


Στο Foot Therapy Κέντρο Ποδολογίας & Καλλωπισμού Νυχιών -  Δημάδη Δήμητρα επί της οδού Δημητρίου Τσετινέ 8 στη Κομοτηνή, υπάρχει διαθέσιμη θέση για Πρακτική Άσκηση της ειδικότητας "Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής".
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2531026010
Βιογραφικά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το ξενοδοχείο Princess Golden Beach στη Χρυσή αμμουδιά της Θάσου αναζητάει :
- 2 άτομα για Πρακτική Άσκηση με ειδικότητα Μάγειρα για βοηθό μάγειρα
Παρέχονται όλα τα προβλεπόμενα - διαμονή και διατροφή.
Για πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να τηλεφωνήσετε στο  2593 061700 υπόψιν κα Βίσση.


Κατάστημα Καλλωπισμού Νυχιών στην Αλεξανδρούπολη αναζητά άτομο για πρακτική άσκηση.

Ζητείται από τον υποψήφιο Βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο από μια προσωπική φωτογραφία του.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2551080768 & 6986676046.
 
Υπεύθυνη καταστήματος: Ακίδου Νεκταρία

Στο Fanari Hotel στο Φανάρι του Ν. Ροδόπης, ζητάμε τα παρακάτω άτομα:

- 1 Μάγειρα Α με εμπειρία σε ζέστη και κρύα κουζίνα, κυρίως ελληνική και μεσογειακή

και επίσης:
- 1 άτομο για Πρακτική Άσκηση με ειδικότητα Μάγειρα για βοηθό μάγειρα
- 1άτομο για Πρακτική Άσκηση με ειδικότητα Τουριστικά για σέρβις, μπαρ, ρεσεψιόν.

Το ξενοδοχείο είναι δυναμικότητας 30 δωματίων και εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 30-40 ημιδιατροφές ημερησίως.
Παρέχονται όλα τα προβλεπόμενα + έξτρα αμοιβή για τους πρακτικάριους, μαζί με διαμονή και διατροφή.

Για πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. η να τηλεφωνήσετε στο 2535031300.


Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Τσούκας Αθανάσιος


Το Πολυδύναμο Κέντρο Αισθητικής Laserline Clinics στην Κομοτηνή αναζητά άμεσα αισθητικούς για πρακτική άσκηση.

Laserline Clinics
Ηροδότου 7, Κομοτηνή
Τηλ.Επικοινωνιας: 2531030901-2

Το τεχνικό γραφείο ERGOTECH που βρίσκεται στην οδό Κούλογλου 19  (απέναντι από τα μικελ) στην Κομοτηνή προσφέρει θέσεις εργασίας για φοιτητές από τα ΙΕΚ στο πλαίσιο της Πρακτικής Άσκησης. Το αντικείμενο θα είναι η οργάνωση και διοίκηση του γραφείου, η οργάνωση του πελατολογίου και η ενημέρωση των πελατών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο: 6945980559 


Το HOTEL AKTI OURANOUPOLI BEACH RESORT **** στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής αναζητά θέσεις μαθητείας για πενθήμερη, οκτάωρη απασχόληση. Παρέχεται διαμονή με συγκατοίκηση και τρία γεύματα ημερησίως. Οι διαθέσιμες θέσεις είναι οι εξής: hosting, service, reception.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα και τα email του ξενοδοχείου


Το Philoxenia Hotel στα Ψακούδια Χαλκιδικής διαθέτει θέσεις Πρακτικής Άσκησης και προσφέρει 5ημερο, 8ωρο, διαμονή με συγκατοίκηση, διατροφή 3 γεύματα ημερησίως και αμοιβή

Πληροφορίες: chef Μαρίνος Χονδρολίδης

Τηλέφωνο: 698 848 6691.

Η εταιρεία Good Time Group Entertainment Services & Hotel Staff Solutions που ειδικεύεται στην αναζήτηση και εύρεση προσωπικού σε ξενοδοχειακές μονάδες 5* που βρίσκονται στη Ρόδο και την Κρήτη ενημερώνει πως υπάρχουν διαθέσιμες οι παρακάτω θέσεις Πρακτικής Άσκησης:

Τμήμα επισιτισμού: Μάγειρες, Σερβιτόροι, Μπαρμεν, Pizzaiolo, 

Τμήμα Καθαριότητας: Καμαριέρες, Υπάλληλοι καθαρισμού,

Τμήμα Υποδοχής: Ρεσεψιονίστ, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων 

Οι θέσεις βρίσκονται σε ξενοδοχειακές μονάδες 5* στη Ρόδο και την Κρήτη.

Κάθε υποψήφιος θα ενημερωθεί άμεσα και θα εξεταστεί ξεχωριστά με σεβασμό στο βιογραφικό του.

Παρέχεται Διαμονή και διατροφή, Άριστες Συνθήκες Εργασίας, Σύμβαση και Ασφαλιστική κάλυψη.

Μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας:

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Whatsapp/Call:  +30 694 8573688  / +30 22410 68909 

contact: Χρύσα Κρυσταλλίδη


Η επιχείρηση Μαρμελαδα Wine bar που βρίσκεται στην Πλατεία Ειρήνης 18 ζητά Βοηθούς Μάγειρα για Πρακτική Άσκηση αλλά και για μόνιμη συνεργασία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπου θα αναγράφεται και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Υπ όψη: Αυφαντής Γεώργιος


Το Georgioupolis Resort 5* και το Georgioupolis Suites 5* προσφέρουν την δυνατότητα απασχόλησης μέσω Πρακτικής Άσκησης για την καλοκαιρινή σεζόν του 2022.

Οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν τα εξής τμήματα:

 1. Food & Beverage (Εστιατόριο, Κουζίνα, Μπαρ)

 2. Υποδοχή

 3. Οροφοκομία

 4. Animation

Οι αρχικοί στόχοι για τους σπουδαστές είναι να αποκομίσουν τα παρακάτω εφόδια:

 1. Επαγγελματική εμπειρία σε μία από τις βασικότερες τουριστικές επιχειρήσεις.

 2. Να τους δοθεί η ευκαιρία να εργαστούν σε ένα πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων.

 3. Να λάβουν επίβλεψη, στήριξη και ενεργή καθοδήγηση από τον προϊστάμενο

 4. του τμήματος.

 5. Να αποκτήσουν μία σφαιρική αντίληψη για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Επιπλέον, από εκπαιδευτικής πλευράς, το ζητούμενο είναι οι σπουδαστές να αναπτύξουν τις παρακάτω δεξιότητες και ικανότητες:

 1. Να αποκτήσουν άριστες γνώσεις της εξυπηρέτησης πελατών.

 2. Κατανόηση των λειτουργειών του τμήματος απασχόλησής τους.

 3. Να αναπτύξουν το ομαδικό πνεύμα.

 4. Να είναι σε θέση να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ένα περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων.

Το ξενοδοχείο Georgioupolis Resort & Suites 5* προσφέρει στους σπουδαστές τα παρακάτω:

 1. Μηνιαίες αποδοχές.

 2. Στέγαση.

 3. Σίτιση.

 4. Ημέρες ξεκούρασης.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να συνεισφέρουμε να τεθούν τα θεμέλια των βάσεων της επαγγελματικής ανέλιξης των σπουδαστών.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή για παραπάνω διευκρινήσεις, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Νικόλαος Κόκκαλης,
Διευθυντής


Η ομάδα HR του ξενοδοχειακού ομίλου Domes Resorts & Reserves, εκφράζει το ενδιαφέρον και την διάθεση του ομίλου, να συνεργαστεί με σπουδαστές (και αποφοίτους) του ΔΙΕΚ στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί όποια στιγμή το επιθυμούν μέσα στο διάστημα από Απρίλιο μέχρι και Οκτώβριο.

 • ΕΔΩ θα βρείτε τα ξενοδοχεία μας και τις διαθέσιμες ειδικότητες για πρακτική καθώς και μία παρουσίαση του ομίλου και
 • ΕΔΩ πληροφορίες επικοινωνίας με την κυρία Σοφία Λουκάκη, εκπρόσωπο του ομίλου

Σας γνωστοποιούμε ότι ο ΔΕΔΔΗΕ (Περιοχή Κομοτηνής) έχει τη δυνατότητα να απασχολήσει με πρακτική άσκηση (960 ωρών) συνολικά δύο (2) σπουδαστές της ειδικότητας:

 • Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας
 • Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου
 • Τεχνικός Η/Υ.

Πληροφορίες: Σταματία Τσουρπούδη  +30 2531074004  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής γνωστοποιεί τις ανάγκες του σε ειδικότητες και αριθμό καταρτιζόμενων στα πλαίσια της Πρακτικής τους Άσκησης:

 1. Βοηθός Νοσηλευτή Ατόμων με ειδικές παθήσεις: Τρεις (3)
 2. Μάγειρες: Δύο (2)
 3. Διοικητικό – Διαχείρισης Υλικού: Δύο (2)
 4. Γενικών καθηκόντων: Δύο (2)
 5. Φύλακες: Δύο (2)
 6. Πληροφορικής: Δύο (2)

Η Aegeo Spas, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία διαχείρισης κέντρων ευεξίας εντός ξενοδοχειακών μονάδων 4* και 5*, με δραστηριότητα σε πάνω από 300 σημεία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια, επιθυμεί να βρει:

για τη σεζόν 2022 σε Κρήτη, Κυκλάδες, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Χαλκιδική, Πόρτο Χέλι, Θάσο και Κύπρο.

** πληροφορίες θα βρείτε στα συνημμένα αρχεία.


Αρχείο αγγελιών Πρακτικής Άσκησης

 

Αρχείο αγγελιών Εργασίας